Dygra Lichtreclame

Dygra Lichtreclame

Dygra Lichtreclame, specialist in gevel- en lichtreclame
Sinds 1997 zijn wij al leverancier en producent van alle denkbare vormen van gevelreclame, buitenreclame en lichtreclame. In 20 jaar is zowel onze dienstverlening als ons bedrijf enorm uitgebreid. Wij volgen dan ook de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet. En spelen daarmee in op de wensen van onze klanten en opdrachtgevers.

Fullservice reclamebedrijf
Wij noemen ons met trots een fullservice reclamebedrijf. Wij denken met u mee, geven advies, maken uw ontwerp. Vervolgens produceren en monteren wij alle vormen van reclame en bewegwijzering op uw gevel of bedrijfspand of buiten uw pand. Wij maken uiteenlopende reclameobjecten met divers specialistisch apparatuur maar ook met vele uiteenlopende materialen. Onze medewerkers hebben vakkennis. Ook al het onderhoud van gevel- buiten- en lichtreclame voeren wij graag voor u uit.
Dygra staat voor lichtreclame met uitstraling
Dygra staat als full service reclamebedrijf voor een representatieve uitstraling van uw bedrijfspand. Bij ons kunt u naast lichtreclame en gevelreclame terecht voor onder andere lichtkranten, displays, RVS letters, vlaggen, reclameborden tot en met de productie van exclusieve tijd- en temperatuurklokken. Daarnaast bieden wij nog veel meer.

Klanten van Dygra
Dygra levert uiteenlopende vormen van gevel- en lichtreclame, gevelbelettering en bewegwijzering aan ondernemers uit het MKB als aan grote profit en non-profit bedrijven, overheden en winkelcentra. De meeste klanten van Dygra bevinden zich in het Noorden van Nederland. Wij leveren aan relaties in Groningen tot in Amsterdam en alles wat daartussen zit.

Services

  • Online offerteaanvraag

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De reclame-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dygra Lichtreclame
De Alde Mar 14
9035VP Dronryp

+31 (0)517 239539

Links

Website

Deel deze pagina

Dygra+Lichtreclame img