Bliek Fotografie Peter

Bliek Fotografie Peter

Kort, snel inzetbaar op locatie, onderhoudend en altijd leerzaam. Ervaringsgericht leer je op een vaak speelse manier meer over een bepaald onderwerp. Alle modules faciliteren in meer inzicht creëren in jezelf, de ander en de interactie met elkaar!

Visie
Persoonlijk en betrokken, dat is YVW. Wij staan voor een wereld waarin mensen zich bewust zijn van hun kwaliteiten en verlangens en de mogelijkheden ervaren om hun leven actief vorm te geven.
Missie
We maken graag verschil door het faciliteren van zoveel mogelijk mensen. Als organisatie, als team of privé. Individueel of samen als partners in relatie. We faciliteren in het bewust worden van kwaliteiten en verlangens. In het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het actief vormgeven van een heldere visie.

Ons team bestaat uit drie personen: Peter Bliek, Sylvia van Melick en Tessa Dix. Peter en Sylvia zijn ruim 30 jaar samen ‘een setje’ en Tessa werkt al weer 12 jaar bij ons. We hebben heel bewust voor onze omvang gekozen. We willen graag een Pappa en Mamma bedrijf zijn. Persoonlijk, betrokken met korte lijntjes naar onze klanten en op de hoogte van wat daar speelt. We hebben een groot netwerk van kundige en specialistische mensen om ons heen, die net zoveel waarde hechten aan een betrokken, persoonlijke en professionele dienstverlening als wij.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Bliek Fotografie Peter

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Bliek Fotografie Peter

  • Advies
  • Vormgeving

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De reclame-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bliek Fotografie Peter
Molenveldlaan 144
6511CP Nijmegen

+31 (0)6 25000603

Deel deze pagina

Bliek+Fotografie+Peter img