Snijder Reclame

Snijder Reclame

Voor het ontwerpen en beletteren van uw bedrijfswagens, vrachtwagens, bakwagens en aanhangwagens bent u bij Snijder Reclame aan het juiste adres.
Het ontwerp kan worden uitgevoerd met full color foto’s en logo’s. Teksten zijn mogelijk in alle kleuren en diverse materialen.

Voor het ontwerpen en uitwerken van uw wensen zijn wij het juiste bedrijf. Wij ontwerpen o.a. uw logo, huisstijl, gevel-/lichtreclame en de belettering voor uw bedrijfswagens.
Voor beginnende bedrijven is dit een goede uitkomst. Het scheelt veel tijd en werk.
Uw wensen leiden voor ons naar ideeën. Er worden diverse ontwerpen gemaakt waar u een keuze uit kunt maken en eventueel kunt laten aanpassen.
Het ontwerp wordt gedigitaliseerd en in diverse bestandsformaten voor u op cd gezet. U kunt deze gebruiken voor o.a. al uw logo-uitingen, zoals briefpapier, facturen, advertenties en visitekaartjes.

Gevelreclame
Het ontwerpen en op een juiste manier aanbrengen van uw bedrijfsuiting op of aan uw bedrijf wordt door Snijder Reclame met veel zorg uitgevoerd.
Gevelreclame is op veel verschillende manieren, materialen en in diverse kleuren en diktes mogelijk. Materialen die o.a. gebruikt kunnen worden zijn vinyl, aluminium, rvs, acrylox, acrylaat, dibond en trespa. Wij kijken wat in uw geval het beste materiaal is om te gebruiken.
Het geheel kan op verschillende manieren worden aangelicht.

Lichtreclame
Het uiten van uw bedrijf in de vorm van lichtreclame is een goed gekozen manier wat wij met zorg voor u uitvoeren. Lichtreclame kan worden uitgevoerd in doosletters welke voorzien zijn van led verlichting of ecolight.
Bij de meeste soorten wordt aluminium gebruikt, welke worden gespoten in een RAL kleur. Deze worden voorzien van een acrylaat gekleurde voorzijde waardoor het licht zichtbaar is.
Een andere mogelijkheid is om het licht vanuit de achterzijde te laten komen. Hier wordt gebruik gemaakt van compleet aluminium letters die in een RAL kleur wordt gespoten.
RVS verlichte letters vanaf de achterzijde is ook een mogelijkheid.
Ook kunnen wij verlichte zuilen, lichtbakken en gevormde lichtbakken leveren.

Reclameborden
Voor het ontwerpen en vervaardigen van uw reclame- en promotieborden bent u bij Snijder Reclame aan het juiste adres. Borden worden vervaardigd voor bedrijven en verenigingen in verschillende afmetingen.
Materialen die wij gebruiken zijn trespa, dibond of schuim pvc. Panelen gemaakt van schuim pvc worden vaak gebruikt voor beursdoeleinden.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De reclame-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Snijder Reclame
Zwolsche Diep 12
8321MJ Urk

+31 (0)527 687993

Deel deze pagina

Snijder+Reclame img